10 milioane de unitati Huawei P8lite livrate in intreaga lume afaceri romania

etichete afaceri:
schimbul  umiditate  fumatorului  bunuri  unificarea  invitata  x  inregistrati  introducem  smartfinancial  laureatii  malibu  mclaren  vertical  maxpak  secolului  multilingual  limitata  spiros  importatorilor  fonepad  liberale  urmandu  evolutiile  northern  cineva  kh  afl  mountain  multipor 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

10 milioane de unitati Huawei P8lite livrate in intreaga lume

sursa: www.smartfinancial.ro
Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri Huawei P8lite, la doar 9 luni de la lansarea modelului in Europa. În total, intreaga serie Huawei P8 a fost livrată cu succes către mai mult de 16 de milioane de utilizatori din intreaga lume, astfel că 60% din vanzările inregistrate provin de pe pietele globale.

Anul 2016 a inceput in fortă pentru Huawei, compania inregistrand un nou record in materie de livrări de smartphone-uri: peste 12 milioane de unităti livrate in luna ianuarie - ceea ce inseamnă o crestere cu 93% fată de aceeasi perioadă a anului precedent. Mai mult, luna ianuarie a fost a patra lună consecutivă in care Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri. Datorită cresterii continue a notorietătii brandului la nivel global, interesul consumatorilor pentru produsele Huawei creste deasemenea in mod semnificativ de la lună la lună.

Astfel, in anul 2015, compania Huawei a livrat 108 milioane de unităti - o crestere cu 44% fată de anul 2014, rezultat care consolidează pozitia companiei in topul primelor trei brand-uri la nivel global.

Modelul Huawei P8lite este primul smartphone al producătorului chinez care inregistrează mai multe vanzări pe pietele globale decat in China. Compania isi propune să ajungă la consumatorii din intreaga lume cu produse performante, dar totodată usor de utilizat.

Adoptand design-ul elegant al seriei P, Huawei P8lite este realizat cu o atentie desăvarsită la detalii. Designul elegant este completat de specificatiile de top, precum procesorul Octa-core, camera foto principală de 13MP si tehnologia 4G integrate. Produsul păstrează un raport calitate-pret echilibrat pentru consumatori, care continuă să achizitioneze smartphone-ul intr-un număr record.

În Romania, smartphone-ul este comercializat din luna iunie a anului 2015 si a inregistrat vanzări de peste 100.000 unităti, situandu-se in top 5 cele mai bine vandute telefoane din Romania. Modelul este disponibil atat in oferta operatorilor de telefonie mobilă, cat si in cea a celor mai importante magazine de tehnologie.

În 2014, produsele si serviciile Huawei au acoperit peste 170 de tări, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea in ceea ce priveste livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania detine 16 centre R&D in tări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India si China. Făcand parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispozitia consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă si servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de expertiză in domeniul telecomunicatiilor, cu o retea globală dezvoltată si parteneri din intreaga lume, Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi solutii inovatoare, punand la dispozitie experiente extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei isi respectă astfel angajamentul si indeplineste visele oamenilor de pretutindeni.