10 ani de Sapte Seri, lider de piata afaceri romania

etichete afaceri:
6202  rupte  intellisync  inchizand  concepe  clinice  cumulate  smarphone  fructifice  reprezentatii  redeschide  resim  bondurile  gherasim  finantarii  titi  gratian  mgi  veste  retehnologizarea  convingatoare  demisionat  gimnaziu  mentin  albe  fonduri  brosura  4112009  rudele  restituim 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

10 ani de Sapte Seri, lider de piata

sursa: www.smartfinancial.ro
Sapte Seri, cel mai important ghid saptamanal de petrecere a timpului liber, sarbatoreste la inceput de decembrie implinirea a 10 ani de existenta pe scena culturala si de divertisment romaneasca, unde ocupa pozitia de lider. De-a lungul acestor ani, Şapte Seri a inclus in paginile sale o sinteza a celor mai relevante evenimente ale momentului, cele mai noi si atragatoare oferte in materie de petrecere a timpului liber, spun reprezentantii revistei, citati de www.SMARTfinancial.ro.

Ca urmare a strategiei de dezvoltare, audienta Şapte Seri in Bucuresti a crescut in ultimul an cu 12,1% conform rezultatelor Studiului National de Audienta. Astfel, audienta medie a ghidului Şapte Seri s-a marit cu 11.000 de cititori, pana la 102.000 de cititori pentru fiecare editie.

Tot in 2007, revista Şapte Seri si-a consolidat pozitia pe piata ghidurilor saptamanale gratuite prin formarea unor echipe proprii la nivel local si prin introducerea unor rubrici noi pentru cititorii sai.

Astfel, reorganizarea editoriala, cat si aducerea in randurile revistei a catorva nume cu rezonanta in mass-media printre care Mihai Morar, George Vintila, Ovidu Buta sau Maria Andries a dus la obtinerea unor rezultate extraordinare, apreciaza oficialii Sapte Seri.

"10 ani de Şapte Seri este rezultatul multor ani de munca in postura de sponsor (ne)oficial al culturii romanesti si partener principal al divertismentului de calitate. Sunt 10 ani in care am marit numarul de orase in care avem editii locale, am imbogatit permanent informatia, fiind mereu preocupati de gasirea unei forme cat mai bune de transmitere a ei catre public. Nu in ultimul rand, prin intermediul www.sapteseri.ro am adus informatiile legate de timpul liber si mai aproape de cititorii nostri", a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Şapte Seri se distribuie gratuit in Bucuresti si in alte 11 orase din tara, venind cu informatii proaspete in sprijinul iubitorilor de concerte, spectacole, teatre, filme si alte distractii tari. Ghidul de petrecere a timpului liber si informatie culturala este disponibil si in varianta online la www.sapteseri.ro sau in varianta mobile.

"Şapte Seri se bazeaza pe dinamism si evolutie continua, fiind inca de la lansare vocea celor mai importante evenimente din divertismentul romanesc, dar si din viata culturala a oraselor in care este prezent".

Şapte Seri pune la dispozitia cititorilor sai o editie, anuala, de litoral dedicata sezonului estival, distribuita in peste 350 de locatii, dar si o varianta pentru telefonul mobil, disponibila in retelele Vodafone si Cosmote.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©