1 octombrie - declarata de OMV, Ziua Cafelei afaceri romania

etichete afaceri:
proiectele  genunchi  cifrei  coffee  automobilelor  avansul  incercarea  aktiengesellschaft  cladiri  biztosito  slujbe  dealer  compusa  arhitectului  intuit  postcump  geografice  copacul  intregeasca  sedii  varietatii  consortii  promisiunii  causa  citesc  ruukki  craioba  diferentiat  economisita  cosbuc 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

1 octombrie - declarata de OMV, Ziua Cafelei

sursa: www.smartfinancial.ro
Pe 1 octombrie 2009, OMV va sarbatori pentru prima data "Ziua Internationala a Cafelei" in toate statiile de distributie carburant cu restaurant VIVA. În prezent, productia globala de cafea se ridica la sapte milioane de tone pe an. Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi din lume si este servita in diverse feluri.

La VIVA, in statiile OMV si PETROMV, sepot regasi traditia vieneza a cafelei si o selectie variata de bauturi pe baza de cafea, dar si cele mai inalte standarde in ceea ce priveste ambianta si serviciile. Austria sarbatoreste aromatele boabe maronii in fiecare an pe 1 octombrie, astfel incat OMV a decis sa declare acesta data "Ziua Internationala a Cafelei" la VIVA. Din acest motiv, pe 1 octombrie, toate statiile OMV si PETROMV cu restaurant VIVA invita clientii la o cafea din partea casei.

Cafeaua VIVA, preparata din boabe de cafea arabica proaspat prajite si de cea mai buna calitate, este disponibila in diverse sortimente: Espresso lung, Espresso scurt, Espresso macchiato, Espresso decofeinizat si Cappuccino.

Conform celor mai inalte standarde ale traditiei vieneze, cafeaua VIVA este servita pe o tava argintie, impreuna cu un pahar de apa si ceva dulce. Toate sortimentele de cafea sunt disponibile si la pachet - pentru a savura o cafea delicioasa "in miscare".

"Majoritatea celor care se opresc la VIVA nu au mult timp la dispozitie. Astfel, dorim sa le oferim posibilitatea de a lua o pauza de la programul incarcat, de a petrece putin timp intr-o atmosfera relaxanta, unde pot servi produse gastronomice de cea mai buna calitate", a declarat Radu Caprau, Head of OMV Filling Stations Business in Romania.

În perioada 1 octombrie - 31 decembrie, in toate statiile OMV si PETROMV cu VIVA, clientii sunt invitati sa beneficieze de oferta promotionala disponibila in resturantele VIVA: la cinci cafele cumparate a sasea este din partea casei